Nou record pe Reddit

Am reusit sa pun pe picioare o afacere pe Reddit, atingand recordul de 3K+ la karma, peste 100 de comentarii la ultima postare si deja planific o chestie noua. Ar fi insa o chestie faina sa ai un subreddit romanesc la dispozitie, pentru ca nu-i asa, suntem romani! Dar asta merge mai greu, nu se prea aduna lumea cand sunt membri putini, iar asta duce la un cerc vicios. Dar am eu solutia, mai ales ca la reddit-ul de glume am 4 membri! Cat mai e pana la 4 milioane? cateva zerouri, iar astea se stie ca nu au valoare!

Nou record pe Reddit

Cand m-am inscris pe Reddit eram putin sceptic, apoi am inceput sa strand karma, mi-au luat-o si tot asa pana am zis STOP! E timpul sa-mi fac o strategie. Iar ideile noi au mers, am trecut deja de 3,3K la karma, ma apropii de 2.000 de like-uri sa le zic asa, pentru ultima postare, deci se poate. Acum vine partea mai grea, cum sa monetizezi asta? Am ceva in plan, nu spun ce pana nu verific, dar cred ca va aduce bani frumosi site-ului pe care am de gand sa-l promovez pe Reddit, in limba engleza, franceza sau rusa!

Cred ca merg pe rusa, ca am sanse sa verific asta gratis! Chiar azi o pun pe Teo sa incerce smecheria pe un reddit rusesc. Nu mai zic ca am primit si o insigna de 250 de monezi virtuale, habar nu am de ce si cum, dar e super ok asa! Deci sfatul meu: daca vreti sa faceti bani pe Reddit, atunci mergeti pe la straini. As zice SUA, dar merge si alte tari din Europa. Daca te duce capul ce sa distribui, cu siguranta faci un ban. Atentie! Nu incerca sa promovezi un singur site, se prind repede si nu iese bine. Sunt destul de suspiciosi la chestia sasta!

eu pe Reddit

Nou record pe Reddit

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.