Noul meu GPS Garmin

Dupa ce am incercat GPS-ul de la Evolio, am decis sa revin la vechiul meu GPS Garmin, cumparat cu 10 ani in urma din Germania. Problema era ca nu avea harta Moldovei, iar la harta Romaniei lipsea partea de est, adica arata ca mergi prin aratura. Desi am platit ceva bani celor de la Garmin, pentru harta Europei, Germania + Austria, care au mers, dar nu prea am avut de ce sa-l folosesc. Pana la urma nu stau eu in 40 de euro, nu-i asa?

De ce va zic de toata povestea asta? Pentru ca am ceva cu cei de la Evolio, am o tableta EvoTab 5 HD pe care mai bine o aruncam de cand am pus mana pe ea, ecranul s-a impanzit intr-o saptamana de linii verticale si orizontale, de ma gandesc daca merita efortul sa o duc la cei de la Galaxy sau nu, daca am platit 4o de lei sa o ridic, pentru ca evident nu o puteam lua cu voucher decat peste o saptamana, sa mai dau inca 80 pe drum sa o duc si sa o iau de la reparat, in cazul in care am bafta sa fie gata, sa bu fac 3 drumuri, ca la romani, pe o chestie ce costa 200 de lei!

Tableta romaneasca cu procesor Dual Core? O porcarie, nu se conecteaza la WiFi decat dupa 5 minute, la doi pasi de router semnalul e la minim, in timp ce la iPhone este la maxim! Memoria RAM de 512 MB DDR3, nu prea ajuta, nu am reusit sa instalez mess-ul, deci dezastru de la A la Z!

Calator prin Romania - Azi la Arad

Calator prin Romania – Azi la Arad

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.