Nu-i in fiecare zi Craciunul

Munca de Content Writer nu este intotdeauna usoara, m-am convins odata ce am primit ultima comanda de 50 de articole pe nisa Fashion, despre pantofi cu toc. Interesanta nisa, insa ce sa scrii in 50 de articole despre pantofi din piele ecologica? Ca sunt ieftini, ca sunt frumos, ca sunt randy, bla bla bla. Dar tocmai de 50 de ori? Asa am ajuns la concluzia ca trebuie cumva reglata piata, nu numai la activitatea de content writer, dar la orice tine de internet.

Da, e criza – dar totusi cand vrei sa ai ceva de calitate, trebuie sa platesti pretul corect. Primul articol de test a fost superb [asa a spus beneficiarul], dar culmea e ca azi de dimineta, m-am mirat si eu cum am putut scrie asa ceva despre niste pantofi de dama! Chiar m-am intrecut pe mine, insa mai am de scris 49 de articole, am incercat sa caut in franceza, engleza si rusa, poate imi revine inspiratia! Pauza, nada, niente! Ceata totatla! Si atunci te intrebi – merita sa scrii la gramada? Pentru 1 euro/100 de cuvinte? Raspuns evident NU! Mai bine scrii o prostie la tine pe site, cel putin iti mai creste putin traficul, mai creste autoritatea domeniului, in final – cresc veniturile!

Daca tot am ajuns la la venituri, ieri am primit o cerere pentru site-ul nostru [ de fapt pentru tot – adica undeva la 30 sau – 50 de site-uri, gazduite pe subdomeniile e4Ro], stiti cat ni s-a oferit? 150 de euro, in situatia in care numai din Adsense pe site-ul e4Ro – nu pe intreg domeniul – se castiga peste 50 de euro pe luna.Fara sa mai punem restul, de exemplu publicitate – joi un membru de pe forum platind 15 euro pentru publicitate! Stai si te intrebi, vin unii si zic – vreau un domeniu cu vechime, cu venituri si evident PR cat mai mare. Cat oferi? Pai la Godaddy un domeniu com costa 9 euro, iti dau 10! Sa nu mori de ras? Pai ia nene un domeniu nou, scrie sau plateste 1 euro pe articol, ia vezi 300 de articole cat te costa? Asteapta UpDate Page Rank si vezi daca iei sa zicem 2, si in cat timp.

Sa lasam insa palavrageala, pana la urma s-ar crede ca cineva se plange, cand de fapt facem doar putina gargara de dimineata – e weekend si aici!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.