Oare cat de greu este sa-ti dublezi veniturile din blogging?

Daca vrem sa supravietuim in mediul online ar trebui sa ne dublam periodic incasarile, fie direct din trafic organic, fie din publicitate directa sau trafic generat din social media. Ma uit la unul din site-urile mele si vad ca am loc destul. Unde ma uit? In WMT [ WebMaster Tools ], unde vad ca am 22.000 de cautari iar eu abia de strang 1.500 pe site-ul meu de pe o pozitie medie de pe locul 11, este evident ca se poate mai mult, nu-i asa?

Cat de greu este sa-ti dublezi veniturile din blogging?

Datele de mai sus sunt pentru un site nou de anul trecut, iar daca ma gandesc ca pentru SEO am folosit doar varianta on-page, este clar ca stim ce se poate face daca vrem mai mult. Sincer sa fiu daca as reusi chestia asta – dublarea veniturilor, deci implicit dublarea traficului, as fi sa zicem asa – satisfacut de munca depusa! Am inteles ca sunt si ceva nise profitabile cu trafic din Romania, nu le-am descoperit inca, ar mai am timp.

Momentan merg pe trafic de limba romana dar cu tara de origine in Uniunea Europeana, desi clar ca pentru USA sau Canada ar fi mult mai bine. Poate o sa reusiesc cu iCanada sa trec oceanul, pana una alta, sa zic mersi ca merge si cu traficul din Uniunea Europeana  + UK. Cand ai un CTR de sub 10% inseamna ca ai de munca, potential este cat vezi cu ochii. Nu-ti ramane decat sa muncesti cu spor ca sa-ti dublezi veniturile din blogging. Dac ama uit in trecut, pot sa zic nu ca am dublat, ci ca am triplat veniturile din 2016. Deci se poate, nu-i chiar impozibil.

romaniii pe internet

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.