Opt ani de blogging

Am trecut deja de varsta prescolara pentru ca am opt ani de blogging – iar cand zic 8, ma refer la acest blog, caci de altfel am inceput acum 15 ani. Pare greu de crezut si daca-l ascultam pe Florin, azi cred ca eram departe. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi aratat azi blogul meu daca demara acum 15 ani, pe cand cream impreuna cu prietenul meu forumul romanilor din Italia. O sa radeti, dar inca mai sunt pe pozitia 6 la chestia asta cu forumul. Dar cine mai vrea azi sa fie inscris pe asa ceva? Site-ul este inca in vechiul format HTML, forumul a disparut, iar viata merge inainte.

Opt ani de blogging

Daca este sa ma raportez la venituri zic ca este super ok, daca toate site-urile mele ar fi mers ca asta eram milionar pana acum. Chiar ma intreb, oare de ce nu am facut 100 ca asta si eram rezolvat? Am vrut eu sa diversific, asta e. Am trecut la final de 2020 de 10K euro, eu zic ca e bine. Cum ziceam, daca aveam 100 la fel as fi incasat 100K, ceea ce nu e mult raportat la opt ani, dar nici putin.

Am invatat multe in acesti opt ani, pentru ca restul pana la 15 zic eu ca au fost un fel de joaca. Pe vremea aia luam banii din facut site-uri pentru altii, era un job fain, cate 2 sau 3 sute de euro un site, nu ma plang ca am dus-o rau. Incet dar sigur s-a dezvoltat WordPress-ul, iar eu m-am lenevit. Din cateva click-uri era site-ul facut, luai un template gratis si gata site-ul.

blogging

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.