Plec in concediu

E a doua oara anul asta cand promit ca plec la Alex in concediu, adica in Dubai. Data trecuta nu a decurs tocmai ok ideea de a pleca la Alex. Asta a fost in martie, de ziua mea. Acum am programat pe la inceputul lui septembrie, pentru ca minune mare – tot in septembrie am si revederea colegilor dupa 35 de ani de la terminarea liceului. Asadar sa speram ca de data asta totul decurge conform planului, mai e o luna si trebuie sa facem iar bagajele. Macar ne-am luat geamantane noi, haine si ce mai trebuie pentru un concediu reusit in Dubai.

Plec in concediu in Dubai

Teoretic mai jos ar trebui sa fie o poza din concediu, dar cum inca nu am plecat o sa pun una gasita pe internet. Sau si mai fain, iau de la Alex de pe FaceBook. A, o sa intrebi cine-i Alex. Baiatul nostru, cine sa fie? Pai cum sa nu mergem daca pana si Marius a fost acolo? Bine el a mai mers si in Sri Lanka, asa ca nu ma compar eu cu astia cu bani multi, dar cum biletele noastre o sa fie platite de baiat – a mai platit un rand in martie! – noi ne luam numai banii de buzunar si la avion.

Deci in primul rand nu o sa stam la hotel in Dubai, ci la Alex acasa.In al doilea rand ne ia cu masina de la aeroport si daca am bafta, ma lasa sa conduc eu BMW-ul lui, adica sa ma duc unde am chef – benzina e asa de ieftina ca nu ma mai intereseaza cat o sa ma coste plimbarile. Iar partea buna e ca mergem la plaja, sau pentru lenesi la piscina de pe acoperis! Asadar sa speram ca a doua incercare de a pleca in concediu va fi mai de succes decat prima.

Cat costa sa inchiriezi o masina in Dubai? Pai cam la 110 de euro pe saptamana se inchiriaza la aeroport, asa ca pare mai ieftin ca in Romania, nu mai zic de Europa. Deci daca nu primim masina cadou de la baiat, ne inchiriem noi una si ne plimbam pe unde ne taie capul sau mai exact unde ne dice GPS-ul [ am inteles ca traficul in Dubai e infernal – adica cam greu de orientat din cauza podurilor si iesirilor de pe drumul principal! ]. Asa am inteles, nu zic ca este asa. Revenim cu detalii dupa concediu, pana atunci mai scriem baliverne pe blog.

Sejur in Dubai

Plec în concediu în Dubai

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.