Plec in Dubai, oare cati bani sa iau la mine?

Probabil ca de ziua mea o sa fiu in Dubai, cel putin asa preconizeaza seful de campanie. Am o mare problema, legata de bani. Am inteles ca la plata cu cardul pe la comercianti ies rau de tot, pentru ca nu-i asa, banca mea din Romania nu schimba direct in Dirhami, ci ma poarta din RON in Euro, apoi in valuta tarii unde fac cumparaturile, recte EUA. Asadar nu ies bine nici sa cumpar Dolari sau Euro, nici sa platesc cu cardul, ce-mi ramane? Sa scot de la bancomat niste Dirhami – oare cat o fi limita in Dubai la un card de la BCR?

Plec in Dubai, oare cati bani sa iau la mine?

Asadar satul de cate comisioane platesc ma gandesc ce o fi mai bine sa fac inainte sa plec in Dubai. Probabil ca cel mai bine era sa am niste Dirhami la ciorap, dar cum nu am o sa fac asa cum fac de obicei, imi calculez suma pe care cred ca o sa o cheltui, aici teoretic ar trebui sa includ si plata biletelor de intors, apoi merg la primul ATM si gata, am rezolvat dilema.

Am auzit ca unii au carduri Revolut cu care merg in vacanta. Din pacate nu am facut treaba asta din timp, sa ma informez si sa vad daca ma ajuta cumva un card Revolut in Dubai. Culmea este ca ar fi o varianta, sa ma imprumut de 1000 de euro – echivalentul in Dirhami – si sa-i dau inapoi in lei cand o fi cazul, in tara. Nu o sa fac asta, caci cu siguranta nu-i frumos sa mergi in vizita si sa ceri bani tot de la gazda, nu-i asa? Mai ales cand gazda e fiul tau! Bine ca nu plec in Sri Lanka, aia nici macar nu stiu ce fel de bani au! La cat am pierdut eu in ultimii zece ani, cred ca nu o sa-mi stea in gat comisioanele de la bancile romanesti in Dubai. Macar sa-mi treca durerea de la calcai, ca parca vad ca stai n pat si privesc marea de la geam, in loc sa fac si eu baie ca tot omul.

Card Revolut

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.