Portalul e4Ro in cifre

Am discutat mai devreme despre veniturile din AdSense asa ca nu despre asta o sa scriu in acest articol. Am sa vorbesc despre trafic, iar e4Ro sta cam asa: 17.300 de afisari in cautari, din pacate un CTR de doar 6%, ceea ce arata ca mai este mult de munca daca vreau sa fac site-ul profitabil. Nu ma plang de incasarile din AdSense, sunt multumitoare as zice eu, desi departe de potentialul real al site-ului – sunt 1000 de articole unice in curand. Cea mai citita pagina are 3.500 de afisari iar cea mai accesata 365 de interactiuni [ cititori pe luna! ].

Portalul e4Ro in cifre

Cel mai mult ma bucura ca site-ul are ceva potential, din cele 17.000 de afisari, daca as vreste la un CTR de 25% ar insemna ceva. Momentan stam cam asa: 1000 de unici pe luna din cautari organice. Evident ca este infim, adica un cititor pe articol, desi cu siguranta unele nu au fost cititie niciodata. DA, mai ciupesc ceva din Social Media, nu mult dar suficient cat sa dublez traficul.

Prin comparatie, DigitalPress are 4000 de vizitaori din cautari organice si 38.000 de afisari! Evident ca si veniturile sunt de patru ori mai mari, iar potential este suficient. As vinde portofoliul de 40 de domenii, dar cine o sa-mi dea 40.000 de euro pe el? La banii astia as vinde cu inima indoita, dar cu speranta ca daca ma dedic unor proiecte viabile noi, mult mai putine, as putea recupera in maxim doi ani veniturile de acum – in mare parte cel putin! Evident ca nu o sa obtin banii astia niciodata, desi unele proiecte pot genera cei 40 de mii de euro intr-un singur an daca se exploateaza cum trebuie potentialul. DA, dar mai trebuie sa stii cum sa faci asta si sa dai si niste bani!

Câștiguri online

Portalul e4Ro in cifre

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.