Portalul e4Ro scos la vanzare pentru 2000 de euro

Portalul e4Ro este scos la vanzare pentru 2000 de euro, chiar daca pare scump sunt convins ca merita, pentru ca are vechime, numele poate fi usor de retinut si chiar zic eu ca poate deveni un brand, cred ca l-am luat ca un fel de cadou de ziua mea, pe 8 martie 2013, deci la primavara va implini cinci ani. Am ales e4Ro ca nume de site pentru ca planuiam un proiect mai mare, dar sincer sa fiu sunt multumit de metrici si de sprijinul acordat pe vremea cand cele mai mari venituri veneau din content writing nu din traficul site-ului, ca acum.

Portalul e4Ro scos la vanzare pentru 2000 de euro

Incerc periodic sa vand site-urile mele mai vechi sau mai noi, rareori gasesc un cumparator, pentru ca pretul nu este nicodata unul mic, pentru a scapa de site ci un pret care reflecta munca depusa si veniturile aduse de site. Avem sase sute de articole unice, suntem prezenti in TOP 3 cu cateva keyword-uri ever green, iar daca am colabora cu un avocat pentru cei ce doresc informatii despre pensia alimentara, am face bani frumosi.

Cred ca portalul se poate transforma lejer in director de articole, sau poate gazdui cateva subdomenii pe diverse nise. Pana la urma depinde pentru ce vrei sa-l cumperi, daca speri sa intre banii stand si nefacand nimic nu merge, insa daca vrei sa-l folosesti pentru prezentare, pentru publicare de articole, etc. este ideal! Pentru o lista completa de domenii + site puteti verifica aici,

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.