Poze luate de pe net

Azi ma trezesc cu un comentariu pe blog, zic in mintea mea: uite ma ce ma mai citeste lumea, hai ca suntem pe drumul cel bun. Era un articol despre biciclete electrice, de pe vremea cand ma batea gandul sa-mi iau una, dar cum autonomia lor lasa de dorit, am renuntat la idee. Dar din nefericire era alt fel de comentariu, luasem poza de pe site-ul omului si evident ca nu am pus link. Acu intre a cita sursa si a pune link e o mica deosebire, dar sa fiu sincer, chiar si eu ma bucur cand cineva ma citeaza.

Poze luate de pe net

Asadar i-am aprobat mesajul si i-am lasat link-ul de profil, ca sa compensez cumva furtul pozei fara acordul proprietarului. De ce nu iau eu poze gratis de pe pixabay.com nu stiu, dar recunosc ca mai „ciordesc” poze – da ce zic eu ca mai, cand 99% din poze asa sunt obtinute. Acu daca omul s-a sesizat, am realizat doua chestii: are poze bune numai bune de luat, dar parca am sa fac si efortul suplimentar de a scrie sursa la ele, cel putin pana nu uit de treaba asta si revin la apucaturile de mai inainte!

Asa ca draga Madalin, scuzele de rigoare, sper ca m-am compensat cu tine, promit sa nu mai fac pana data viitoare. Daca din intamplare mai treci pe aici, sper sa lasi si alte comentarii pe blog, ba cine stie, poate colaboram. Ca nu mi-ar strica ceva colaborari externe, la cate baliverne insir aici si las alte site-uri serioase pe tanjeala.

la plimbare

Poze luate de pe net – sursa: pixabay.com = poze gratis cu licență!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.