Prima impresie e totdeauna cea corecta

Cunosc pe cineva de multa vreme, atat virtual cat si real. Am avut o impresie cand l-am vazut prima data, una mai putin buna, dar cum nu-mi place sa judec oamenii pana nu verific, am zis ca e doar o impresie. M-a taxat de cateva ori, i-am spus direct si mi-a zis ca n-am inteles eu bine, ca bla bla si hau hau. Asta pana azi, cand am comentat la el pe canalul de YouTube si ce sa vezi? Mi-a sters comentariul. Sa fie sanatos, ma gandeam sa-i zic, da nu mai bine tac eu din gura si-l las sa creada ca mi-a tras-o? Asa pe romaneste o zic!

Prima impresie e totdeauna cea corecta

Cand ma ganesc ca ma rugase sa ma abonez la canalele lui, ca uite sa-l ajut, iar cand vine vorba de o chestie banala, uite mai ca o sa fac eu trafic pe barba lui, de la cei 10 vizitatori ai lui. Culmea este ca pusesem o intrebare pertinenta, la subiectul clipului. Asa-i in viata, trebuie sa te iei mereu dupa prima impresie, in 99% din cazuri este cea corecta. Cel putin asa a fost la mine, a functionat zeci de ani, trebuie sa fie corecta. Evident ca nu voi face ce zic, voi da mereu fiecaruia o sansa sa dovedeasca ca ma insel, desi credit 100% nu va primi niciodata de la mine.

Recunosc ca sunt o fire sociabila, prefer sa am multi prieteni in loc de putini si buni. Ma gandeam ca varianta multi si buni e mai ok, desi este practic nerealista. Evident ca n-am pierdut mare lucru, este mai degraba o dezamagire, poate ca si asa e spus prea mult. Ce-am avut si ce-am pierdut? Speranta poate, ca ea e ultima pe lista si de obicei traieste cel mai mult. Sa fie sanatos omul, altceva ce sa-i doresc? A, ca nu mai colaborez cu el nici sa fie cea mai buna afacere din lume, asta e partea a doua!

prietenie

Prima impresie e totdeauna cea corecta

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.