Prima zi pe Reddit Romania

Asa cum am zis de dimineata, mi-am facut cont pe Reddit si ce sa vezi: nu am voie sa postez in primele cinci zile si pot doar comenta. Am facut cateva comentarii si evident m-am trezit cu karma cu minus, adica negativa. Concluzia: ma apuc eu sa comentez in trend cu lumea, ca daca am zis de rau despre Dragos Patraru mi-am incasat negativele, dar am recuperat cu cateva laude ce nu-si aveau rostul si acum am karma -1! Nici in lumea asta virtuala nu-i asa usor!

Prima zi pe Reddit Romania

Avand in vedere ca nu am putut posta ci doar comenta, am pus eu ceva chestii care sa duca la mine pe site-uri, dar desi mi-am luat ceva negative, cam zero emotii la trafic. Asadar din comentarii nu prea cred ca vine cineva pe site, ramane sa vad cum o fi cu postarile [ aici trebuie sa fac un inventar de articole cu impact mare emotional! ].

In rest ce sa zic despre Reddit Romania asta? Daca nu voiam sa vad cum ma ajuta in blogging nu stateam o zi pe el, asa ce sa fac? Daca de aici vine iepurele ala mare si gras si eu il vanez? Insa cu ziguranta pentru cei cu site in engleza sau o alta limba, intrarea intr-un grup mare de discutii poate aduce bani adevarati. Asa ca vbezi cum faci, inscrie-te pe Reddit ca merita. Sau nu merita, dar o sa-ti dai singur seama de asta, dupa ce pierzi ceva vreme pe el.

cont Reddit

Prima zi pe Reddit Romania

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.