Pro TV amendat pentru emisiunea sef sub acoperire

Postul Pro Tv a fost amendat pentru emisiunea sef sub acoperire, fiind considerata ca o publicitate mascata, ceea ce nu pare a fi departe de adevar. O amenda de doar 10.000 de lei nu este mare lucru pentru un post de televiziune, ma gandesc ca or fi incasat mai mult de la cei de la BGS – firma de protectie si paza a domnului Bogdan Oprea. Pe de alta parte formatul emisiunii este unul international, asa ca daca in 32 de tari este ok, ar putea fi si la noi – numai sa vedem cum facem sa nu para publicitate mascata.

Pro TV amendat pentru emisiunea sef sub acoperire

Emisiunea Sef sub acoperire are de fanii ei, iar faptul ca Pro TV ne asigura ca firmele participante nu au platit nimic poate fi intr-o oarecare masura adevarat, dar nu exista nici siguranta de 100% ca asa este. Oricum CNA-ul face legea audioviziualului romanesc, banuiesc ca asa este peste tot, iar o cale de atac a deciziilor sale ar trebui sa existe.

Pe de alta parte mie mi-a placut emisiunea cu cei de la gunoieri, unde Radu Merica chiar merge pe banda de sortare a gunoiului, ceea ce nu vezi in fiecare zi. Acum ca au dat si prime destul de mari celor implicati in emisiune este discutabil: oare numai ei au probleme? Ca de obicei exista controverse in orice fel de emisiune, nu-i poti impaca pe toti. Sa asteptam sa vedem si restul episoadelor din seria Sef sub acoperire, cu siguranta vor fi alte chestii de discutat si analizat.

Mie mi s-a parut ca atat Radu Merica cat si Bogdan Oprea au „jucat” bine rolul angajatului, sper ca au invatat ceva din experienta asta si cine stie, poate si alti sefi vor trage invataminte fara a mai fi luati la televiziune pentru a ajunge la munca de jos.

Sef sub acoperire Pro TV

Pro TV amendat pentru emisiunea șef sub acoperire

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.