Promovarea afacerilor in Germania

De ceva vreme ma ocup de promovarea afacerilor romanesti in Germania – de ce am ales tara asta? Pai pentru ca acolo am publicul tinta, in jur de 100.000 de romani – DA, cred ca o parte din ei nu sunt in Germania, isi promoveaza de fapt propria afacere, etc. Dar sunt suficient de multi ca sa merite promovarea asta, facut asa zicem asa – profesional. Ok, sa vedem cum merge treaba, cu ce te pot eu ajuta.

Promovarea afacerilor in Germania

Evident ca poti sa postezi singur in grupurile de pe FaceBook, doar ca in 90% din cazuri fie postezi acolo unde se posteaza degeaba, nimeni nu citeste, fie nu sunt aprobate postarile tale, pentru ca daca toti ar posta zilnic oferte, am avea in grupuri un fel de Anuntul de la A la Z interminabil. Ceea ce evident deranjeaza membri acestor grupuri. Cum te ajutam noi? Asa cum am zis mai sus, avem grupuri cu peste 100.000 de romani – in marea lor majoritate in Germania. Orase? Munchen, Stuttgart si Frankfurt – aici sunt concentrati 65.000 de romani!

Mai avem si o pagina cu peste 33.000 de fani, o pagina citita si apreciata de comunitatea romaneasca din Germania. Asadar cu 50 de euro pe luna poti ajunge la aceasta comunitate. Te costa sa zicem asa maxim 8 lei pe zi! Cred ca e o suma mica pentru ca cineva sa se gandeasca zilnic cum sa te promoveze! Primesti o pagina pe unul din site-rile nostre, periodic ti se face reclama, mai pe scurt, ai numai de castigat. Vrei sa colaborezi cu noi? Lasa-ne un mesaj pe FaceBook, discutam si gasim impreuna cea mai buna solutie! Mai mult, iti putem face si un site – 100 sau 150 de euro te costa, apoi evident discutam despre intretinerea sa lunara, etc.

promovare online

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.