Rautatea din oameni

Sunt inscris pe un site de invatare a unei limbi straine, asta pentru ca vreau sa ma perfectionez si cred ca orice resursa imi prinde bine. Mai ales ca nu trebuie sa ma chinui sa caut pe net. Asa am descoperit cum unii oameni dau pe afara de atata rautate. Despre ce e vorba? Pai sa o luam logic: vii pe un astfel de grup ca sa inveti. Deci nu esti as. Gasesti o greseala de traducere, o litera mancata, mai pe scurt o greseala. Ce faci? Pai razi de aia de fac cursul – site-ul. Evident, ca si cum tu ai facut 100 si erau perfecte, TU niciodata nu gresesti!

Rautatea din oameni

Uite asa se face treaba la noi romanii, cu multa rautate si invidie. N-ar pune unul mana sa construiasca, dar de ras suntem cu totii buni. Adica oamenii aia fac materiale, se chinuie si uite fac o greseala. Clar, peste 500 de lectii sunt egale zu zero.Munca in zadar. Noroc ca astia sunt putini, dar nu se poate fara ei. Adica 100.000 trag la deal si vine unul sa dea cu bata-n balta. Se putea si altfel?

Cam atat pe tema asta, ca am inceput articolul la 10 dimineata si-l termin la 10 seara. M-am luat cu altele, uitasem de el. Dar macar sa ramana aici sa-mi aduc aminte de lectia asta de viata, ca altfel uitam pe ce lume traim [ sau in ce lume! ]. Trista, dar frumoasa. Viata are si ea suisuri si coborasuri, uneori e mai vesela, alteori mai trista. Vorba unui cunoscut cu 40 de ani mai tanar: CSF? N-ai CSF!

Magarul in ceata

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.