Reactionez la verditul Budencei

Mi-am luat inima in dinti si am urmarit un clip al Danei Budeanu pana la capat ca sa pot sa scriu cum spun unii, un Reveu. O sa incep cu o specificatie: madama se lauda ca nu face pentru bani monetizarea canalului, dar daca nu era asa, pur si simplu nu adauga optiunrea si gata. A doua mentiune este ca desi are clipuri de 20 de minute, e mereu obosita sau se preface – toate clipurile [ sau verdicte cum le zice ea ] sunt in acelasi stil de oboseala si zeflemeala. In acest moment are 204 de mii de urmaritori, deci cineva chiar vrea sa stie ce zice.

Reactionez la verditul Budencei

Hai sa vedem ce ne spune Dana Budeanu in clipul de inchidere de sezon [ cam 7 luni a durat mascarada ]. Deci la inceput ne invata care e pluralul de la Bau Bau, apoi se lauda cu subcriberii ei, apoi ne spune parerea ei ca ea da ora exacta in Romania. Se vede si din poza. Apoi urmeaza sa rada de astia de stau in carantina – bine, nu sta nimeni, dar asta e – cumva trebuia sa rada de cineva. Diferenta e ca ea are ceva bani – sau pretinde ca are, deci se poate plimba mai mult ca altii.

Urmeaza aia cu saraciile din tara – spre deosebire de ea si Smiley, Andra, Delia si cam atat vede ea vedete in Romania. Bine ea e o vedeta dar nu se da mare. Cam asta e parerea ei de fata cu bani – de la tata, de la sot, de la YouYube, sau ma rog de unde are ea banii. Ne explica ca ea se uita doar la aia care au cascavalete, de fapt telul ei in viata fiind sa faca bani cu orice se poate, mai nou cu Verdictul.

Ce problema are ea? Ca nu sunt vedete cu care sa ne laudam. Erau pe vremea comunismului. Pai daca vedete sunt alea cu bani, atunci manelistii sunt in TOP. Daca o auzi cum pronunta cuvantul sarac, intelegi de ce aia cu panza de paianjen intre picioare, rade de toti.

DA, am mintit, nu am rabdare sa ascult toate 22 de minute din clipul Danei Budeanu, am schimbat pe altul si am avut impresia ca ma uit la acelasi. Tema e una singura: banii mii si fetele, a – asta era o melodie a unei trupe parca. Deci in afara de ras de ametite si de alti barbatei fatalai, totul se reduce la a face pe obosita si scarbita de publicul care se uita si nu price ca despre ei e vorba acolo.

Dana Budeanu se crede mare smechera pe YouTube cu ai ei 204 de mii de urmaritori, pai atunci Sucre cu 259 de mii ce e? Plus ca hai sa ne uitam la vizualizari, Dana Budeanu zeci de mii, Sucre cu 798 de mii la cel mai vizionat. Mai, parca asta din urma e mai vedeta ca Dana, arata si mai bine – ma rog, glumeam. Ca femeie e clar ca nu ma uit la papadii trecute si vestejite, deci e normal sa-l punctez mai bine pe Sucre. A, ca idee – de cand la- laudat pe Zoso ala o distribuie la greu! Marketing?

Dan Budeanu se strâmbă

Reactionez la verditul Budencei

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.