Reasociera contului de AdSense pe Blogger

Am avut un site bun pe Blogger care minune, la un moment dat nu mai era asociat cu contul meu AdSense. Anomalia venea de la faptul ca desi pe anumite tari parea ok, pe .com nu afisa reclamele. Asa ca ce am facut ca sa remediez treaba? Am reasociat contul, acum vad ca este in asteptare. Ar fi culmea sa zica ca nu este ok pe .com desi pe alte TLD-uri este perfect. Nu de alta, dar chiar aveam nevoie de site-ul cu pricina! Era necesara actiunea asta, mai ales acum cand venitruile au inceput sa scada! Sper sa-mi mearga afacerea si sa vad din nou reclamele AdSense pe site-ul cu pricina.

Mai nou cred ca este destul de aiurea cand iei un domeniu nou si vrei sa pui AdSense pe el. Te trezesti ca nu mai este acceptat, pe de o parte e o chestie buna – caci pana la urma este vorba despre competitie, nu prea vrei sa dai bani la AdWords si sa-i pierzi fara sa ai coversii. La fel si tu ca cititor, intri pe site, nu prea gasesti ce voiai si top hop mergi pe alt site unde chiar gasesti ce cauti. Toti castiga asa!

In fine, am de asteptat doua sau trei saptamani si revin cu o concluzie, a mers sau nu smecheria. Eu cred ca merge, ca nu ar avea de ce sa nu mearga, nu-i asa? Un banut in plus nu strica nimanui!

Bani AdSense

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.