Regulament grupuri FaceBook

Am zis ca e cazul sa afisam un regulament al grupurilor nostre de pe FaceBook, ca sa fie mai simplu de lucrat cu ele, de administrat si sa nu avem discutii din partea membrilor care nu le respecta [ la mai mult de 2 -3 abateri de la acest regulament vor fi exclusi – banati! ]. Regula de baza este ca postam doar pe tematica grupului, deci nu se posteaza urari zilnice [ se accepta o postare la inscrierea in grup, unde ne prezentam, spunem cu ce scop am intrat in grup, etc. ], nu postam muzica, ajutor umanitar, live-uri, etc.

Regulament grupuri FaceBook

In general in grupurile tematice [ gen Caut Bona, Locuri de munca in UE, Invatam impreuna limba germana, franceza, etc. ] nu se accepta decat postari legate de tema grupului, nu redistribuim ci postam direct in grup [ copiem poza, text, etc. si postam – de multe ori distribuirile nu sunt publice, deci nu le poate vedea decat cel inscris in acele grupuri de unde distribuiti, in cazul dat – doar dumneavoastra ( deci adminul vede mesaj cu „aceasta postare nu este accesibila – deci o sterge! )].

Nu se accepta reclame! Stiu ca toti consideram ca activitatea noastra este importanta pentru 99% din populatia globului, ca este interesant ca toti sa stie cu ce ne ocupam, dar NU asa se face publicitatea, postand de 100 de ori pe luna oferte pe toate grupurile unde suntem inscrisi. Avem pagini, site-uri specializate pe mai toate nisele, deci [ contra cost ] se pot folosi acele site-uri si in plus aveti avantajul ca veti fi acceptati sa postati afacera voastra in grupurile asociate site-urilor, ba mai mult – veti fi distribuiti GRATUIT de adimini si moderatori!

Anumite anunturi de interes general si fara aspecte materiale [ castiguri personale ] se posteaza pe site-urile asociate GRATUIT, cu conditia sa fie cat de cat suficient de bine structurate [ gen 300 de cuvinte, explicat clar cum si ce se ofera, cere, etc. ], dar NU sunt admise anunturi umanitare, strangeri de fonduri, etc. Ai o afacere si vrei sa o promovezi? Discuta cu cei care se ocupa de publicitate, ei te vor ajuta – inclusiv proprietarii site-urilor asociate, gen www.i4Jobs.Net, www.Munca.e4DE.info, etc.

Evident ca se impune si regula bunului simt, adica limbaj adecvat, se interzic certurile, cuvintele triviale, etc. Dorim sa folosim grupurile de FaceBook pentru a gasi ceea ce cautam, sau in functie de grup, informatii, prieteni, etc. NU sunt grupuri de politica, matrimoniale, sau mai stiu eu ce isi inchipuie fiecare. DA, FaceBook este gratuit, dar asta inseamna ca faci ce vrei pe profilul tau, pe grupurile si paginile create de tine, nu de altii! In speranta ca am clarificat o mare parte din probleme, ca dorim sa aveti o experientra placuta in grupurile noastre!

Regulament

Regulament grupuri FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.