Respins ca influencer pe 2Performant

Da, visul meu de a deveni influencer pe 2Performant a luat sfarsit – ca de altfel si visul de a face cariera in afiliere [ pur si simplu nu ma simt atras de nisa asta in mediul online, comisioane rare si mici, munca de promovare pe care nu o vad rasplatita asa cum trebuie – ce-i drept poate si eu fac ceva care nu duce la rezultate, sau mai bine zis, nu fac! ]. Nu ma plang, doar constat. Era o incercare si cum am vazut ca se poate, am zis de ce sa nu incerc.

Respins ca influencer pe 2Performant

N-am analizat raspunsul de respingere prea atent, dar am inteles ca nu prea sunt „persoana publica” cred ca de fapt e legat de faptul ca pagina e de fapt ceva mai putin decat un brand – 50.000 fani, iar profilul de FaceBook e pe numele de fata al sotiei [ 5.000 prieteni! – adica maxim, sterge permanent pe cei cu care nu interactioneaza, apar altii noi]. Asta e, mai vedem la anul cum stau treburile, poate isi schimba numele cu cel de dupa casatorie, sau poate face pagina cu numele ei, sa se dea mare!

Intre timp mai lucram la stragiile de promovare pe FaceBook, sa vedem cum va fi cand vor fi 100.000 de fani, poate se schimba ceva si reusim sa o vedem pe sotie influencer. Viata merge mai departe, mai sunt si esecuri dar macar ne bucuram cand mai dam si rateuri, adica se compenseaza, nu-i asa? A, ambele sunt negative? Ca sa vezi, pai nu era vorba aia romaneasca: din greseala in greseala spre victoria finala? Ce ar fi viata fara esecuri si greseli? Ar fi prea bine, as zice eu!

Influencer FaceBook

Respins ca influencer pe 2Performant

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.