Review luna iulie

Nu stiu ce m-a manat in lupta luna trecuta dar am facut un plan de incasari mai indraznet, cu 30% mai mult decat de obicei. Evident ca asta inseamna mai multa munca, dar daca tot am fost tinut in carantina 14 zile, de ce sa nu incerc – mi-am zis eu. Culmea este ca a mers conform asteptarilor, mai ales ultima zi, cand am tras tare. Asa ca am fost la 2 euro distanta de tinta propusa. Pe de alta parte, e4RO a fost sub nivelul de postari planificat, de fapt la cel mai slab nivel din ultimii ani.

Review luna iulie

Realizarile din luna iulie ma fac sa cred ca potentialul blogurilor mele este mult mai mare. Proiectul DigitalPress a mers si el ok, chiar daca nu beneficiaza de suportul FaceBook, am sa incerc in lunile ce vin sa aflu de ce nu mai este acceptat pe site-ul de socializare. Evident ca mai am mult de munca pana sa ajung la un trafic onorabil, ma refer la cel din cautari. Asta si pentru ca m-am axat mai mult pe venituri decat pe a aduce site-urile la un nivel care sa merite mentionat.

Inca mai am sub patronaj 40 de domenii, sa vedem ce las si ce vand in semestrul doi al acestui an. Pentru ca vrea sa aduc in portofoliu si ceva site-uri cu TLD .ro, cred ca a sosit momentu asta. Desi planul meu era sa scriu articole mai lungi, de peste 1000 de cuvinte, nu m-am tinut de cuvant. Asta pentru ca inca mai sufar de acea lene, adusa de confortul venitrurilor generate. Dar nu poate merge asa la infinit, asta e sigur.

Pentru portalul e4Ro am mai facut rost de ceva cuvinte cheie care maresc traficul – dar cum e vorba de ceva sezonier, evident ca nu este ceea ce trebuia facut. Dar am ales varianta usoara, care sa ma ajute pe moment. Mai e mult pana o sa reusesc ceea ce multi numesc venit pasiv. Oricum am speranta ca o sa-mi iasa pana la urma, nu are cum sa nu-mi iasa pasenta, deja am suficiente informatii ca sa o scot la capat. Una peste alta, ma declar multumit de rezultatele din iulie, sa vedem cum va fi luna august.

BAC 2020

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.