Romanii si toaleta din curte

Dupa ce am aflat ca Dorel Hertoiu a fost la iUmor, acum vad o statitstica interesanta, cica 27% dintre romani au toaleta in curte. As fi vrut si o statistica cu restul tarilor si as fi vrut sa stiu daca au canalizare sau fosta septica. Cred ca asta e ultima grija a romanilor de la tara, daca au sau nu WC in casa [ iar aici banuiesc ca va dati seama ca discutam de cei cu case care stau sa se darame, ca doar nu palatele celor ce muncesc prin Europa! ].

Romanii si toaleta din curte

Din statistivca lor ar rezulta ca aproape unu din trei romani merge la toaleta in curte, iar eu spre rusinea mea nu am vazut niciunul in ultimii 30 de ani. Adica am eu asa ghinion? Ce-i drept nici n-am prea mers pe la asistatii sociali pron curte, dar la tara am mers. Am mers in special la neamuri, dar nu am vazut la nici unul WC-ul in curte. Aveau toti in casa, dar cred ca nu aveau toti canalizare.

Mai interesant in studiul asta mi se pare ca apar Lituania si Letonia, ce-i drept cu 1 din 10. Bun studiu, banuiesc ca din banii dati pe astfel de studii mergea facut si ceva mai bun. Culmea este ca nu stiu cand a facut bunicul WC-ul din casa, avea vila dar aveam si o toaleta in curte, din caramida, dar ma rog – WC turcesc de fapt. Acum nu mai e nici bunicul si nici toaleta. Asta a fost cea mai grava problema a noastra, inrest totul era super ok. Ma gandesc ca in vest nici nu sunt probleme, toti sunt sanatosi si galben de grasi [ aici da, cam sunt, dar se numeste obezitate! ].

Viata la tara

Romanii si toaleta din curte

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.