De ce sunt romanii asa de generosi

Fac si eu ca orice roman parte din cateva grupuri pe FaceBook, asa se face ca am vazut sute de romani generosi, care vor sa-si ajute conationalii. Dar nu doar ca vot sa-i ajute, dar insista sa faca asta, postand de sute de ori pe grup. Evident din grija fata de semenii lor, sa nu cumva sa piarda unul macar aceasta oportunitate de a face bani pe internet. Totusi am o nedumerire, de ce e asta asa de secret incat se spune doar in privat? DA, au gasit ei secretul si vor sa ni-l spuna, dar numai prin mesaj privat, la liber nu se poate spune.

De ce sunt romanii asa de generosi

Vad zilnic astfel de anunturi, am gasit cheia succesului, nu vrei sa te imbogatesti si tu si sa nu mai trebuiasca sa muncesti? Stai la calculator, pe telefon sau tableta, te distrezi si faci banii cu galeata si-i intorc icu lopata! Dar pentru asta trebuie sa lasi un comentariu cu vreau, DA, sau ma rog, fiecare cu ce il mai duce capul. Apoi vine romanul nostru si iti dezvaluie secretul. Atat de simplu si multi refuza pur si simplu sa se imbogateasca peste noapte!

Cu siguranta acesti binevoitori uita sa spuna ca e vorba de afaceri piramidale, unde tu distribui nu stiu ce produs si daca ai norocul sa cumpere cineva, iei si tu un procent. Mai sunt aia de te ajuta sa castigi bani completand chestionare, dar evident ca nu dau adresa site-ului, pentru ca nu-i asa, o sa-ti dea el in privat un link de inscriere, iar daca o sa castigi si tu doi lei pe luna, ia el jumate. De leu, am vrut sa zic. Deci sunt sute de afaceri online, care nu asteapta decat sa vina romanul ala verde, dornic sa faca si el bani stand intins si tolanit in pat.

Oare nu le-a zis nimeni pana acum ca banii nu cad din cer? Daca vrei sa ajuti, fa informatia publica, descrie despre ce este vorba, ce ai de facut, etc. Nu mai aburi lumea cu raspunsuri in privat, ca nu e chiar ok, iar evident ca adminsitratorii de grup nu o sa-ti aprobe postarile! Ca e vrajeala multa, iar tu nu vrei sa ajuti, ci sa faci si mai multi bani daca se poate. Iar de cele mai multe ori, NU se poate!

facebook bani

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.