SC FOCUS INVEST RECRUITMENT SRL din Sibiu

Fara a acuza cu ceva firma SC Focus Invest Recruitment SRL din Sibiu, stau si ma intreb daca sutele de comentarii la adresa ei au ceva la baza sau tot ce se spune sau se scrie despre ea nu este adevarat. Am auzit deja atatea versiuni legate de aceasta firma de recrutare incat ma mir ca autoritatlie nu au luat masuri. Prim martie anul trecut am vazut ca s-a facut o ancheta. Cum s-a terminat? Dar mai mult ma mira „inocenta” celor ce dau inainte banii si apoi semneaza hartiile – mai exact contractul.

Focus Invest Recruitment din Sibiu

Firma SC Focus Invest Recruitment SRL a fost infiintata in 2016 si este pe profit, conform surselor gasite online. Un profit aproape egal cu incasarile! Adica in 2019 a primit din taxele de 640 de lei aproximativ 1.665.883 lei iar profitul a fost de 1.116.888 lei. Adica cheltuieli de doar 548.995 de lei . Sa tot le mearga as zice eu. Un calcul simplu ar duce la concluzia ca au avut peste 3.600 de clienti pe an.

Am aflat ca sunt depuse sute de reclamatii la politie pe numele SC Focus Invest Recruitment SRL, ITM-ul stie si el de ei, ba mai mult – le-a dat si cateva amenzi, poate alea or fi cheltuielile care au diminuat profitul firmei. Contractele de mediere semnate de ei au termen de 60 de zile. Teoretic in maxim doua luni ar trebui sa pleci la munca in strainatate cu ajutorul lor. Doar ca pentru multi dintre platitori nu se intampla asa ceva.

Cum au ajuns sa ia teapa pana si persoane din Suceava nu pricep, pentru ca la o cautare pe internet afli repede cu cine ai de-a face. Nu dai banii ca primarul, fara sa citesti contractul, asta e prima lectie pe care ar trebui sa o stii daca nu vrei sa iei teapa. Mai ciudat mi se pare ca unii reclamanti au pierdut in instanta, fiind buni de plata! In schimb pe 24 februarie ar trebui sa vedem rezultatul procesului cu ITM-ul. Daca va castiga Inspectoratul de munca, ar rezulta ca cei de la firma de recrutare – ma rog, mai nou i se spune de mediere, cam pacaleste lumea, dar e mai greu de castigat un proces ca persoana fizica.

Contract

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.