Scrie corect daca vrei sa devii content writer

Am zis sa mai incerc odata cu ceva sfaturi pentru content writeri, mai vechi sau mai noi, care vor sa traiasca din online. DA, se poate – candva castigam 80% din venituri din scris articole contra cost, azi raportul s-a schuimbat si castig 80% din venturil din site-urile proprii. Iar din partea asta mai mare, cam 90% vinde din Google AdSense. Deci se poate, chiar daca pentru unii ar fi greu de asteptat pana cand veniturile din online sa fie multumitoare, sa te convinga sa nu te mai angajezi la altii. Asadar daca vrei sa te angajeze cineva, invata sa scrii corect in limba romana!

Scrie corect daca vrei sa devii content writer

De exemplu unii nu stiu sa scrie corect as sau asi, in functie de context. Daca ai patru asi in mana, se numeste careu! Deci se poate scrie si asa, in schimb eu nu as merge pe mana unui content writer care nu stie sa scrie corect, asta-i sigur! Daca esti pe punctul de a te decide sa scrii articole pentru altii, noi te putem promova – ai doua alternative: fie ne dai sa zicem 5 euro pe luna, adica 60 pe an si noi schimbam adresa de contact cu a ta, ca sa te caute lumea pe tine, sau ne poti scrie cate un articol pe saptamana pe WebPress.Info si gata, ai aceleasi drepturi.

Inainte insa de a plati ceva sau a te apuca sa ne dai datele tale de contact, iti vom da sa scrii cinci atricole de proba: vor avea semnatura ta si evident date de contact! Daca articolele sunt ok atat ca fond si continut, dar si din punct de vedere gramatical, esti angajat! Vorba vine angajat, ca nu te angajam noi!

content-writier

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.