Cand nu ai ce scrie, reinventezi povesti mai vechi

Mare mai e si gradina asta a ziaristilor online, azi cad ca aia de la Click au aflat [ din nou ] ca mister Irinel Columbeani a ramas fara bani. Noi am aflat acum un an cred, dar ce sa faca si ziaristii de la Click, daca nu sa reposteze iarasi o stire veche cu titlu nou? Cand au inceput problemele lui Irinel? Pai cica dupa decesul lui Ion Columbeanu, taica-su. Asa si? Un fost de securist ramas fara avere, nimic nou sub soare in lumea milionarilor de carton. La ce bun sa reiei iun subiect despre o epava a capitalismului romanesc recent?

Cand nu ai ce scrie, reinventezi povesti mai vechi

Mai ramane sa ne spuna noutati despre Lis, sau despre Monica, uite de aia nu dorm bine romanii pe timp de pandemie. Nu e suficent ca l-au facut vedeta pe Serghei Mizil, mai trebuie sa-l readuca in atentia publicului pe micul Irinel. Asa, sta in chirie si nu a mai platit-o de nu stiu cate luni, vor sa-i taie apa si are o masina SH. Cui ii pasa?

Au ajuns astia de la Click sa-i planga de mila lui Columbeanu, ca uite ce masina conduce, un Opel de 5.000 de euro, luat la mana a doua, nu se mai schimba in haine de firma, ca e abatut. Pai cum sa nu fii asa daca ai avut o avere de 70 de milioane de euro si acum sta cu chirie. Dar nu e el asa de sarac cum ar vrea unii, sta intr-o zona buna, iar daca mai uita de chirie, cine nu ar face asa ceva daca stie ca se poate?

Cum s-a evaporat averea lui Irinel Columbeanu? Simplu, l-au executat creditorii, ca la cati bani avea imprumutati, ma mir ca nu e la azil. Daca mai are bani de masina, fie ea si SH la 5.000 de euro, e bine!

Palatul lui Columbeanu

Când nu ai ce scrie, reinventezi povesti mai vechi

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.