Serghei Mizil – un nomenclaturist in varsta care minte

Desi a ajuns la o varsta la care altii ajung la intelepciune, Serghei Mizil minte in continuare. La varsta sa, Serghei Niculescu-Mizil ar fi trebuit sa stie ca pe noi ne duce capul mai mult decat pe aia carora li se adresa el la Dan Diaconescu sau Capatos. Adica cand ne zice ca nu a primit nimic de la taica-su, ar trebui sa-si aduca aminte ca tot el ne-a zis ca facea bisnita fara frica tocmai pentru ca era fiul lui Paul Niculescu-Mizil. Adica a fost de fapt un fiu de beizadea comunista care a ajuns sa faca bani, tocmai pentru ca avea acest statut, nu pentru ca era el mai destept ca altii.

Serghei Mizil – un nomenclaturist in varsta care minte

Sincer sa fiu nu intreleg care e scopul aducerii la televiziuni ale lui Serghei Mizil, ce vor sa ne arate? Ca un smecher fara prea multa carte – bine, el ne explica ca a facut la arte plastice pe vremea lui Ceasca, asa cum si Coana Leana a fost doctor in stiinta, ceea ce nu prea ne convinge de nivelul sau intelectual la nivel de genunchiul broastei – deci ca un astfel de personaj poate sa se laude cu ispravile lui. Care ispravi se rezuma la consumatii prin localuri, batai si cam atat.

De curand radeam de Serghei Mizil, de modul in care se vede el si cum isi vede fostii colegi de smecherie: Jean Maurer si Madalin Voicu. Cam despre asta e vorba in emisiunile cu Serghei Mizil, fie ne arata cat de fraieri erau astia doi, fie cat de smecher era el impreuna cu cei doi, cand mergeau sa se distreze sau sa faca ceva bisnita. Pe bune? Asta e ideea unei emisiuni? A, evident ca el i-a ajutat pe toti, parca il si vad pe portarul Nea Gica de la IMGB care ne povestea cum i-a angajat el pe toti directorii. Iti dai seama ca daca nu era Serghei Mizil, nu misca nimic in tara asta? Smardoiul negru in cerul gurii, tatuatul de sus pana jos, era si inca se mai crede, regele tiganilor. Asta e, nu se supara nimeni, doar ca nu stiu pentru ce-l mai cheama dupa miezul noptii la TV, oare le place cum rade?

Serghei Mizil

Serghei Mizil – un nomenclaturist in varsta care minte

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.