Cine mai scrie scrisori in ziua de azi?

As fi vrut sa-i scriu o scrisoare Danei Budanu, sa-i spun cat de mult o admir, ca pentru mine ea este ca soarele ce rasare in fiecare dimineata la fereastra mea, ca eu ma uit la postarile ei de pe Instagram ca la Teleenciclopedia, dar as miniti si asta nu-i frumos. Asa ca stau si ma intreb: oare cine mai scrie scrisori in ziua de azi? Cred ca toti sunt doar pe FaceBook sau WhatsApp – bine unii din est inca mai folosesc Viber [ ati ramane muti daca va spun ca e o aplicatie japoneza, nu-i asa?].

Cine mai scrie scrisori in ziua de azi?

Chiar stau si ma intreb, oare oamenii din ziua de azi mai stiu sa scrie de mana, sau folosesc doar calculatorul si telefonul [ or tableta ]. O felicitare clasica cred ca nu a mai scris nimeni de ani de zile, acum e mai simplu sa o iai direct de pe internet si sa o trmiti pe messenger. Sau ma rog, ca sa nu te repeti, o pui direct pe profilul tau de pe site-urile de socializare. Gata, ai terminat in 5 secunde si te apuci de citit ce posteaza altii.

Site-urile de socializare au devenit principala sursa de informare pentru majoritatea tinerilor, batranii poate mai reticenti, le iau si ei de bune. pai am citit pe internet, deci e adevarat! Pe bune? Asa se face ca lumea ia de bune cele spuse de Dana Budeanu, eu unul nu cred o iota. Gata, acum avem influenceri, persoane pe care le urmaresc mii [ sau ma rog zeci si sute de mii, poate chiar milioane ] de persoane, dau crezare la tot ce se vehiculeaza pe internet si uite asa, ajungem sa traim intr-o lune virtuala, nu in cea reala!

Oare se mai face caligrafie la scoala? Sau deja s-a trecut la un alt nivel, acum avem ore de ce vrei, numai de scris cu stiloul nu! Nici nu mai cred ca se vinde cerneala si stilouri, acum avem pix pentru completat hartogaraia si inrest exista imprimanta, deci despre ce scrisori vorbim noi azi cand se numesc eMail-uri? Asadar stiti ce mi-as dore eu cel mai mult? Sa primesc cate o scrisoare din fiecare tara din lumea asta! Nu-s multe, cam 200 ar fi. Asa as cobori cu mai multa placere la cutia cu scrisori, sa nu mai gasesc in ea doar facturile!

Scrisoare clasica versus electronica

Cine mai scrie scrisori in ziua de azi?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.