Sef sub acoperire – episodul 5

Ieri a fost difuzat al patrulea episod din Sef sub acoperire, protagonist fiind Bogdan Oprea. Am urmarit cu placere episodul, curios ce poate sa faca un angajat la o firma de paza. Nu e chiar o munca usoara, nu stai doar la intrarea unui magazin, sau te uiti pe monitoare sa vezi cine sare gardul la o casa pe care o ai in supraveghere. Seful insa a avut parte si de surprize. Daca nu ati vazut episodul 4 din Sef sub acoperire, il gasiti pe Cinema 24h.

Sef sub acoperire – episodul 5

Evident ca primul pas a fost ca Bogdan Oprea sa se deghizeze si sa-si caute ceva de facut la una din filialele firmei sale de paza si securitate. Va pleca in provincie si va locui la un hotel de doua stele [ oare mai exista asa ceva si inca functioneaza? ]. Ce-i drept nu a plecat departe, ci la Ploiesti [ va sa zica cat mai era pana la Campina sau la Baicoi? ]. Firma lui Bogdan se numeste BGS daca voiai sa stii.

Prima zi a sefului sub acoperire si primele nereguli: baiatul lui nu pune avariile ca sa treaca mai usor printrafic. O fi de bine sau o fi de rau? Alta belea este condusul angajatului, nu prea le are cu schimbatul vitezelor, asa ca se gandeste sa le ia masini dotate cu cutie automata [ DSG-urile sunt la putere azi! ]. Nu am inteles ce a fost la prima interventie, cert este ca s-a sarit gardul si s-au verificat ferestrele la o casa. Cateva minute si gata!

A fost interesant episodul asta pentru ca am vazut cam ce fac cei de la firmele de paza si securitate, ai zice ca e ceva nu tocmai usor, desi pana acum nu am vazut un caz real cu ceva ce s-a intamplat. Doar alarme, una de interventie chiar. La un client era un tip recalcitrant si ar fi trebuit sa intervina cu trei echipaje. Am vrut sa vad cum se termina o chestie de asta, cand apare paza cu casca pe cap! Da, lasa ca vedeti si voi pe Cinema 24h daca ati ratat aseara la Pro TV.

Sef sub acoperire Ep.5

Sef sub acoperire – episodul 5

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.