Controverse SEO

Nici nu mai stiu ce sa zic, nu m-am priceput niciodata la SEO asta de care vorbesc in continuu colegii de pe SeoPedia, dar important este ca am inteles ca e de doua feluri, ca fara link-uri externe degeaba speri la locuri fruntase, ca mai conteaza si viteza site-ului [ aici am gasit un site de-al meu care e super vitezoman – undeva la 90% si are ceva content, adica nu e un site gol!], conteaza sa ai pozele optimizate – sau ma rog, sa fie foarte mici.

Controverse SEO

De exemplu site-ul asta nu are facut SEO off site deloc, ma rog – nici on site nu are, dar merge binisor si slava Domnului are ceva trafic. Nu pricep de ce mai scriu inca pe el, trebuie cumva sa-l abandonez macar cateva luni, spre sase as zice eu, dar nu ar strica si 12! Bine nu de tot, un articol sau doua pe luna nu strica nimanui.

Uite vezi, articolul asta e scris de umplutura pentru ca am gasit poza si de ce sa nu fac eu repede un articol care nu zice nimic nimanui? Pentru ca puteam sa scriu un articol despre cum mut un site de pe o adresa la alta, sau cum instalez WordPress-ul si mut continutul altui site pe un domeniu nou. Dar eu NU, stau si scriu balarii ca sa iasa la numar articolele daca o fi sa vand site-ul. Cine-l ia la 1000 de euro cel putin? Mama lui Stefan Cel Mare cred ca-l ia, ca altcineva nu da atatia bani pe un site de cativa ani. Deci, trebuie sa faci SEO sau se face el singur daca ai site de calitate? Raspunsuri cred ca gasim cu totii pe www.ClubSeo.info, dar am zis sa le fac si eu putina concurenta!

Optimizare site

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.