Pe SeoPedia de aproape 7 ani

In martie fac 7 ani de cand sunt pe SeoPedia, un forum bun care a fost mai bun acum multi ani si care a devenit o umbra palida a trecutului sau. Nu ma plang, poate ca afacerile pe forum merg mai bine ca atunci, insa informatii ioc, nada, zero barat! Iar asta ma intristeaza, pentru ca e pacat. Cei vechi – la membri ma refer, au dat bur cu fugitii, au agentii, sau poate au renuntat la online, altfel nu-mi explic. Sau poate ca s-au mutat pe alte forumuri, mai active, mai atractive.

Pe SeoPedia de aproape 7 ani

SeoPedia a devenit un fel de bazar, am ajuns sa-i regret pe rautaciosii Dan sau Tom, despre ArenaWeb ce sa mai zic, aia au disparut forever de pe net, nu mai exista. Sau poate e timpul sa fac eu un forum nou pe ClubSeo.info, ca tot suna bine si e la obiect domeniul. Sincer sa fiu nu ard de nerabdare sa am eu propriul forum, prefer sa stau pe unul gata facut si car emerge ok. Doar ca asa cum ziceam, SeoPedia incepe sa scartaie – nu de zi de ieri, de mai multa vreme.

Cele mai multe chestii pe SeoPedia sunt legate de FaceBook, grupuri, pagini, etc. mai putin de ceea ce ne doare pe toti, pozitionare buna in SERP. Asa ca stau in cumpana, sa fac un forum, sa nu fac unul. Ce castig si ce pierd in ambele cazuri. Pai daca fac unul nou, ce am eu si nu au ei? Membri de calitate e raspunsul, iar eu nu am niciunul, deci cum se zice in popor: e rau cu raul, dar mai rau e fara el! Bun sau rau, raman pe SeoPedia!

Afisari

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.