Serghei Mizil – dezvaluiri si mituri adevarate

S-au scris multe despre Serghei Mizil, de la varsta de 10 ani a fost deja celebru, evident ca fiu al nomenclaturistului Paul Niculescu Mizil, ca in afara de acest mare merit nu prea mai are niciunul. Ar mai fi legatura stransa cu Nicu Ceausescu, insa evident ca e fapt toate acestea nu prea au nicio valoare. Important este ca inca mai este in atentia publicului, desi a depasit 65 de ani, far asa fi produs ceva important pana acum, in afara de prezente la canale TV in miez de noapte.

Serghei Mizil – dezvaluiri si mituri adevarate

Despre ce sunt povestile lui Serghei Mizil, doar despre cat de bine o ducea el inainte de ’89 si cum se descurca el astazi. DA, are un adevarat castel pe lacul Snagov, se imbraca extravagant si cam atat. In rest nu prea sunt multe de zis despre el sau familia lui. Despre Oana Mizil stim deja ca a fost [ sau este! ] iubita lui Marian Vanghelie, fostul primar PSD al sectorului 5. A fost si ea condamnata cu suspendare prin 2014, a fost si la USL si la PSD, europarlamentar de frunte.

Despre Sergehi Niculescu Mizil s-a spus ca a fost adoptat, el neaga acest lucru si nici nu cred ca este foarte important. Mai important este ca este adus la rang de vedeta de anumite televiziuni. Asa ne creem noi vedetele, pe baza de prezenta la posturi TV, la ore de seara. Oare acum lumea va da buzna sa-i afle trecutul, prezentul si viitorul de la noi de pe site?

Fiica lui Serghei Mizil lucreaza pe un vas de croaziea, asta e bine – macar lucreaza. Am inteles ca este si apreciata, ceea ce este iarasi de laudat. Dar taica-su pentru ce sa fie apreciat? Pentru chermeze cu nomenclatura de acum si atunci? Zic si eu, ma intreb nu dau cu parul.

Serghei Mizil 65 de ani

Serghei Mizil – dezvăluiri și mituri adevărate

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.