Site-uri de filme si seriale online

Am si eu un domeniu vechi cu filme si seriale online, merge binisor as zice eu, dar as vrea sa-l vand pentru ca e cazul sa mai fac curatenie prin portofoliu. In ultimile 12 luni au adus cam 150 de euro, deci scazand 25 sa zicem hosting si domeniu, ramane un mic profit, la care nu muncesti deloc. Adica e visul ala cu site evergreen, desi sincer sa fiu ar cam trebui actualizate articolele de pe cele 3 site-uri. Cum sa nu ai succes daca scrii despre Las Fierbinti, despre Dorel sau Aspirina? Asadar l-as vinde, domeniul zic, cu cele trei site-uri de pe el.

Site-uri de filme si seriale online

Site-urile cu review-uri la filme sunt legale, spre deosebire de cele ce dau online filmele preluate de pe programele TV. Dar sa scrii despre actorii din filme, sa dezvalui ce va urma, asta se poate si aduce multa lume pe site-uri de genul asta. Cu cat as vinde e-4TV.com? Pai sa zicem 500 de euro, ca poti sa-l dezvolti si nu ai de dat banii din buzunar in primii ani de cand ai luat domeniul de la mine.

Daca vrei sa-l iei doar ca sa faci bani usor, fara sa muncesti, nu-l mai lua, ca nu-l las mai ieftin. Tot traficul e organic, trebuie insistat pe serialele mai noi, ca acolo am ramas in urma rau. Asadar un 500 de euro m-ar face sa ma desprart de site-uri, mai putin nu merita, pentru ca in cateva luni de munca la ele poate dubla lejer venitul. Nu mai zic ca daca mai si distribui pe FaceBook, triplez venitul. Chiar e o nisa profitabila, va zic eu!

Filme

Site-uri de filme si seriale online

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.