Sfaturi pentru cei ce se ocupa de afiliere

Hai ca am ajuns sa dau si eu sfaturi la ceva ce nu ma pricep – adica ma pricep dar nu prea-mi iese. Adica despre afiliere vreau sa va vorbesc, sau mai exact sa ii salvez eu ideea asta care arata bine zic eu. Anume redirect catre o pagina interna catre site-ul de afliliat. Ati prins ideea? Pui o poza la care link-ul e catre un articol de pe site, doar ca la ala ii faci redirect printr-un plugin catre magazinul de unde sa cumpere ala, iar tu nu mai pui sa zicem asa link-ul de afiliat direct. Smecherie si nu prea!

Sfaturi pentru cei ce se ocupa de afiliere

Asadar ati prins ideea mea, ca sa nu mai ai niste link-uri aiuristice pe butoanele de Call to action [ adica alea de scrie pe ele: vezi aici, uite pretul, cumpara acum, sau mai stiu eu ce bazaconii ], pui un link catre o pagina interna a site-ului, pe care la randul ei o redirectionezi cu acest plugin catre pagina magazinului online dorit, evident folosind link-ul de afliat! Mai ai un avantaj facand asa: ai o statistica exact a celor ce intra si au plecat spre magazin.

Evident ca devine mai interesant cand ai mai multe platforme de afiliere de gestionat, pentru ca daca ai doar una vezi acolo direct grafice, etc. Dar asa le ai pe toate sub ochi, intr-un singur loc. Tragi si tu niste concluzii, de ce merge sau ce nu merge, poate te ajuta si te imbogatesti si tu curand [ daca DA, nu uita de mine, ca ti-am dat o idee buna! ].

Uite eu azi ma simt mai bine, am scris ceva articole si deja imi merge mai ceva ca in zilele bune, adica veniturile au crescut la loc – adica cu 300%! Glumesc evident, a mers binisor, dar nu pentru ca am scris eu ci pentru ca am avut ceva clienti din SUA! Iti dai seama ce inseamna pentru mine 75 de eurocenti pe click? Pai la cate am eu lunar – sa zicem o medie de 2000 pe luna, eram om acum si stateam numai in Dubai, la plaja!

Sfaturi afiliere

Sfaturi pentru cei ce se ocupa de afiliere

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.