Site-ul este de vanzare

Stiu ca nu o sa apara niciun cumparator, dar zic si eu ca daca nu postez nu o sa se stie, asa ca daca o fi sa am noroc, poate-l vand. Pret cerut si nenegociabil = 1.500 EURO, 1500 de articole unice si cam 100+ vizitatori din trafic organic. Daca s-ar ocupa cineva sa mai ridice pozitiile actuale macar cu o treapta si deja traficul cred ca s-ar tripla. Cuvinte cheie sunt destule, peste 1000 si asadar ai de lucru multi ani de acum. Cautari sunt peste 40 de mii pe luna, asa ca va urez spor in cazul in care cumparati.

Site-ul este de vanzare

Site-ul e4RO are metrici bunisori avand in vedere ca nu l-am promovat, in mod cert daca se va ocupa de asta noul proprietar, banii se vor recupera destul de repede. N-am sal laud prea mult ca pe urma o sa mai intrebati de ce-l vand. Pentru ca proiectul care acum 7 ani mi se parea ok, azi nu mi se mai pare. Adica 41 de subdirectoare cu fiecare judet in parte. Daca nu am sa-l vand, am sa mut cele cateva judete [ Tulcea.info de exemplu ] pe e4RO si asta e.

Am multe domenii, prea multe pentru un singur om, asa ca oarecum va trebui sa incep sa vand din ele. Vreau sa ma concentrez pe cele care prodic deja peste 100 de euro pe luna. Asta nu produce, asa ca ar fi de instrainat. Dar produce mai mult decat costa, deci nu e nicio graba. Daca ajung la 2000 de articole, o sa cer 2000 de euro pe el. Si tot asa. Zic eu ca 1 euro pe articol e un pret bun. Evident ca se scrie zilnic pe el, deci nu e un site abandonat. Zilnic caut nise noi pe care sa le abordez, indexarea merge super OK, asa ca sunt sanse sa prind cateva keywords bune si sa nu mai vreau sa-l vand.

de vanzare

Site-ul este de vânzare

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.