Site-ul lui Dan Negru declarat periculos

Site-ul lui Dan Negru este declarat periculos de browser-ul meu, asa ca nu o sa aflu niciodata despre ce scrie omul asta, care fie a fost plecat in Republica Moldova fie a revenit in tara si eu nu am aflat. Cam aiurea si cu site-urile astea, acum nu stiu care-i treaba cu a lui Dan Negru si nici nu o sa stau sa caut raspunsuri, doar ca ma mir ca omul desi are resurse, nu il intereseaza ce-i cu site-ul lui.

Site-ul lui Dan Negru declarat periculos

Stiti de ce nu prea folosesc eu aplicatii de banking pe mobil? Nici macar atat de interesantul George de la BCR, sau mai bun – cardul Revolut. Pentru ca nu prea am incredere in telefonul asta al meu, asa ca merg pe varianta PC cu token, ca parca e mai sigur. Nu zic ca AVG-ul free de pe telefon nu si-ar face treaba, dar parca mai sigur e asa. Ce-i sigur este ca noul UpDate m-a afectat destul de grav, am facut probe si este evident ca fara Social Media as fi la jumatate din trafic si venit.

Pana la urma internetul asta nu-i pentru toti, mereu trebuie sa fii atent la ce se cauta, cum se face, etc. Ma si gandesc cum era acum 10 ani, azi desi stiu mai multe, merge mai greu. Rad in hohote cum ma mai laudam eu ca sunt in TOP 3 la niste chestii si acum pentru aceleasi rezultate am de munca si investesc la greu.

site Dan Negru

Site-ul lui Dan Negru declarat periculos

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.