Subreddituri romanesti

Teoretic sunt doar doua subreddit-uri romanesti, al tarii evident: r/romania si al meu r/NoiRomanii. Este ca mi-am facut singur reclama? Pentru ca al meu are 1 membru, adica eu! Ideea e ca am karma 6,6K, nu e rau dar nici mare smecher nu sunt la scorul asta. Sincer sa fu nu stiu de ce pierd vremea pe acolo, ca mari beneficii nu vad. Mai era un subreddit Romania libera, a decedat din lipsa de moderatori. Evident, daca e munca voluntara, cui ii ajuta? Bine, Zoso e suparat pe rodditori, ca nu prea-l lasa sa isi posteze aberatiile acolo.

Subreddituri romanesti

Nu mai bine ma ocup eu de Rose, fata aia mulatra de la Gospodar fara pereche, lasata cu ochii in soare de Radu Stan ( Pățitu’ ). Ma gandesc ca la un moment dat tot prind ceva interesant, Am ceva planuri dar inca mai studiez, nu vreau sa incep sa investesc timp si munca si pe urma sa-mi dau seama ca am gresit drumul. Decat sa muncesc degeaba, mai bine stau degeaba – vorba unui cunoscut poet si blogger contemporan.

Daca stii tu un subreddit bun, evident in limba romana [ in afara de cel al mildovenilor, care fie vorba intre noi, cred ca e facut de un rus, sau ma rog, prorus ], anunta comunitatea e4RO, ca cine stie – poate prinde bine cuiva. Mie unuia cu siguranta in acest moment nu-mi ajuta la nimic, pentru ca nu am descoperit utiltatea unui subreddit, dar inca mai sap. Cine stie ce iese la lumina? De exemplu eram pe un grup cu mancaruri si hopa, la o poza am si gasit cativa clienti pentru  un restaurant cu produse traditionale romanesti! Ca sa vezi.

Reddit Romania

Subreddituri românești

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.