Tautologia paradigmei in logica intuizionista

Am scris cel mai tare titlu de-al meu de cand fac blogging, sper ca i-am pus pe multi sa caute pe google despre ce anume vreau sa scriu. Indubitabil ca multi dintre voi ati prins ideea, mai ales ca astia care umbla tot timpul piscoși, ar trebui sa treaca mai des pe la baie. Zic asta nu pentru ca stiu ca desi toti avem nevoie de copârșeu, putini se gandesc ca si lor le va fi candva de folos. Ei au impresia ca al lor laibăr va fi mereu de folos, chiar si peste 100 de ani. Le zic eu, nimic nu e vesnic dragilor.

Tautologia paradigmei in logica intuizionista

Eu va recomand sa iesiti odata din paradigma asta, fie va treceti toate ideile prin zăgârnă, fie va decideti sa inchideti gura si mai vorbiti cand va intreb eu. Eu stiu ca esti buiac, dar incearca sa te maturizezi, altfel vei ramane la nivelul de pampuște, in timp ce noi astia mai de rand vom ramane la mai comunele scrâjele. Asta pentru ca pana si neveste noastre si-au luat cate o spigniță.

Asa ca ce sa mai zic de Dancila cand mai sunt si altii care au impresia ca textul de mai sus e scris intr-o limba inventata, insa va garantez ca Google va va ajuta sa le descoperiti si sa invatati ce inseamna. Niciunul nu este cat de putin schimonosit, doar ca sunt putini cei car ele stiu chiar pe toate, in functie de regiunea de unde provine. A, te intrebi de ce e la sectiunea concurs? Pai dau un premiu celui care stie toate cuvintele, eu mi-am scremut putin mintea sa mi le amintesc. Am sarit peste goangele oltenesti, peste orice govie mai recenta la care am participat si va invit la ora de regionalisme. Nu fi chichiricos ca nu e cazul.

traficul si veniturile unui site

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.