Taxa pe lacomie sau o alta prostie?

Am vazut aprobata taxa pe lacomie, nume sonor si fara niciun impact pentru omul de rand, in plus avem o lege noua care legalizeaza evazionismul in Romania. Adica daca te prinde, dai banii inapoi, mai dai si ceva in plus si gata, esti curat ca lacrima, o iei de la cap, iar te prinde, iar dai banii si tot asa! O taxa pentru bancile care nu-ti mai dau dobanda daca tii banii la ei nu merge? Cum mai sa traiesti intr-o tara in care daca pui banii la banca ai mai putin?

Taxa pe lacomie sau o alta prostie?

Daca despre Cheloo nu e cazul sa ma repet, despre cum ma pacalesc bancile la schimbul valutar parca ar fi ceva de zis, nu credeti domnule Orlando? Dar el nu, el are ce are cu impozitarea celor care au dobanzi mai mari de nu stiu cat la credite. Pai mestere, daca la credite pui dobanda 1% cat sa mai dai la amaratul care are cont la banca ta? Nimic, ii mai iei si o taxa ca-i folosesti banii, si na – asta nu se face gratis.

Am zis sa-mi vars si eu oful pe pastia de la PSD care de ani de zile nu mai dau macar o lege si in folosul omului de rand. Eu unul nu mai pun bani la banca pe termen de peste 10 ani, am renuntat sa-i mai finantez. DA, folosesc banca ca nu se poate altfel, trebuie sa iei leafa, sa fii in rand cu lumea civilizata. Dar atat,nimic mai mult, relatia mea cu banca este odata pe luna cand iau banii de la bancomat. Bine ca e comision zero la extragere, desi la ghiseu dai bani, ca asa e la noi, ca sa te oblige sa nu vii in banca, iti pune taxa – si nu e mica deloc!

Taxa pe lacomie

 

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.