Doi ani cu TLD-uri .online

Au trecut deja fix doi ani de cand am decis sa iau doua domenii .online, care sunt destul de scumpe la Godaddy – al doilea an costa 50 de dolari domeniul, deci ma usureaza de cam 100 de dolari, la care se adauga doua hostinguri. Ma declar multumit, am castigat cam 5.000 de euro in acesti doi ani, site-urile merg bine inca, desi mi-am cam pierdut interesul de a scrie pe ele. Voi reincepe sa scriu pe nisa IT pentru ca vreau sa verific daca se pot castiga peste 100 de euro pe luna cu nisa asta, cum se lauda un prieten pe SeoPedia.

Doi ani cu TLD-uri .online

Depinde cum privesti lucrurile, pana la urma 50 de dolari este dublul celor 25 pe care-i dau anual la Godaddy pentru un domeniu .info, care a devenit mai scump ca unul .com, ceea ce nu mai e asa de placut. Sotia rade mereu de mine cand o intreb: dar oare merita sa dai 50 de dolari pe un domeniu an de an? Pai normal ca merita daca-ti scoti banii in mai putin de o luna, dar asa e omul, carpanos.

Treaba asta cu site-uri si bloguri e o loterie, azi castigi si maine nu, dar mergi inainte cu speranta si cu multra munca, citesti si te informezi zilnic, caci daca ai scapat trenul, poti sa-i zici adio si sa t eapuci de o munca mai serioasa. Nu ca asta cu bloguri si AdSense nu e o chestie serioasa, poate mai serioasa decat multe altele. Ai avantajul de a sta acasa si a face ce vrei si cand vrei, dar e doar o impresiea ca asa este, de fapt stai si scrii de dimineata pana seara. Iar cand nu scrii, te documentezi, analizezi si faci planuri.

site TLD

Doi ani cu TLD-uri .online

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.