Top bloggeri romani

Am zis sa fac si eu un top al bloggerilor romani, numai ca am o problema: nu prea ii cunosc, asa ca ce ziceti sa-l faceti chiar voi? Recunosc ca eu ii citesc pe Vali Petcu si Cetin, mai rar pe Radu si Cabral, dar aici se termina lista mea de bloggeri. Nici la ei nu gasesc lucruri interesante prea des, dar este cert ca au citititori. Nu discutam aici de vloggeri, aia sunt la o alta categorie, eu personal nu urmaresc niciunul. A, sa nu uit: nu ma consider blogger, scriu doar ca sa imi pierd timpul si fac deseori experiente.

Top bloggeri romani

Definitia bloggerului: o persoana care are un blog, unde scrie destul de des. Acum vine o treaba mai delicata, nisa pe care scriem. De obicei multi [ aici ma incadrez si eu ] scriu despre orice, de umplultura. Altii scriu despre tehnologie, unii au un blog despre retete culinare, medicina, etc. O parte dintre cei ce scriu vor sa faca si bani din asta, ceea ce evident este mai greu.

Venituri din blogging: un site gen blog poate aduce venituri proprietarului, asta e clar. Ele pot veni din Ads – adica reclame de la diverse firme, cea mai cunoscuta fiind evident Google, alti incaseaza banii direct de la cei pe care-i promoveaza, iar o alta parte face marketing afiliat. Insa la toti veniturile sunt direct proportionale cu traficul. Adica daca lumea te citeste, faci bani. Un algoritm destul de simplu as zice eu.

De unde vine traficul pe blog? Cel mai corect ar fi sa vina din cautarile de pe motoarele de cautare [ cam redundanta exprimarea ], dar altii prefera varianta distribuirii in Social Media. Un mix este evident de preferat, desi sa tot scrii si sa postezi pe FaceBook poate deveni obositor/plictisitor. Asa ca mai interesant ar fi un site cu continut ever green. Adica scrii cat scrii si pe urma te odihnesti o vreme.

Venituri blogging

Top bloggeri romani

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.