Toti romanii fac transport in Germania

Ieri am vazut la stiri ca 2.000.000 de romani sunt freelanceri, adica stau acasa sau la birou si fac bani. Deci nu castigi bani doar ca influencer, merge si din alte chestii, important este sa nu ceri de la stat. Cum mama naibii au zjuns 10% dintre romani sa stea casa? Asta ar explica totusi rata mica de angajati in Romania. Toti vor sa fie patroni, nimeni angajat pe salariul minim pe economie. Eu vorbesc care de 15 ani stau pe interenet in loc sa merg la serviciu?

Toti romanii fac transport in Germania

Avand in vedere ca nu am serviciu, stau toata ziua si administrez grupurile de pe FaceBook, asa am ajuns la concluzia ca majoritatea romanilor fac curse in Germania – sau ma rog, in Uniunea Europeana. Daca ma crezi zilnic sterg 100 de oferte, nu mai zic ca am dat afara zeci sau poate sute de astfel de afaceristi romani. De ce? Pai e simplu, nu am grupuri de transport, asa ca daca vor sa fac aun ban cinstit, sa stea si sa vada cine si unde are nevoie sa mearga, sa-i scrie in privat!

Am inceput sa am matreata si nu mai scap de ea, atat de mult am de munca cu stersul postarilor de transport, nu mai zic de cele cu slabit sau mai stiu eu ce chestii dubioase, inclusiv Avon, etc. Culmea este ca le-am facut o aplicatie pentru smartphone unde ar putea sa se promoveze. Le-am zis si ca-i lasa sa posteze daca se inscriu in aplicatie. Crezi ca vor? Nu maica, tot incearca sa posteze si cred ca nici macar nu-si dau seama ca nu le aprob niciodata postarile in grup. Eu nu am ce face, oricum pierd vremea pe FaceBook, dar ei? Cu aplicatia aia ar ajunge la 100.000 de romani, dar asta-i viata, nu e gratis deci nu vor! Pacat, ei pierd, nu eu!

Transport Germania

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.