Toti vor de toate, dar mocca!

Primesc zilnic minim 10 email-uri sau mesaje pe FaceBook [ sau alte mijloace de comunicare, gen forum, email, etc. ] cu propuneri de a vinde din ce am: site-uri, pagini sau grupuri FaceBook, etc. Ce au toate in comun? Pai sa fie mocca daca se poate. OK, sa zicem ca avem un site cu vechimea de 7 ani si 1000 de articole unice. Pai daca iei in calcul doar 25 de euro pe an domeniul platit si un euro pe articol unic, ajungi la o suma frumusica. A, eu am numai site-uri ce-si acopera 100% cheltuielile, deci nu o sa dai niciodata bani din buzunar ca sa le mentii pe linia de plutire.

Toti vor de toate, dar mocca!

Daca tot vrei domenii ieftine, uite mai jos 4 tampiti la reducere – 67%! email de contact estifraier@teapa.com si nu uitati, aveti reducere la cumparare [ 10 secunde money back! ]. Publicitate gratis, articole gratuite si tot asa, parca ai zice ca poti manca aer si iarba toata ziua. Mai oameni buni, mai lasati mocangeala si treceti la lucruri serioase!

Ma uit la astia de vor sa ia site-uri cat mai ieftin, evident cu vechime cat mai mare: nu e mai ok sa investiti voi 25 de dolari pe an sa tineti domeniul gol, sau ma rog – platiti un writer sa va scrie 1000 de articole, sa vedeti ies banii la socoteala? A, corect – vrei sa iesi mai ieftin, dar nu de 10 ori! Nu mai zic ca si in cazul in care platesti exact cat am zis eu 1000 de euro pe 1000 de articole pe site, tot castigi cei sapte ani! Asadar dai un ban si faci ceva, ca pe mocangeala greu de gasit pe cineva care chiar stie cum se munceste la un site ca sa scoata 100 de euro pe luna.

Site-uri interesante

Toti vor sa cumpere mocca, [ sau moaca, moca, etc. ]. Chiar asa am ajuns?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.