Trafic 100.000 pe luna, o fi putin, o fi mult?

Ca tot veni vorba de UpDate-ul de la Google din martie anul curent, ma uit si vad ca stau bine la trafic, adica este in limite: 100.000 pe luna. O fi bine, o fi rau? Despre venituri am mai scris de curand, asa ca nu o sa revin. Avand in vedere ca unii fac mai mult sau cam tot atat pe zi, eu zic ca mai am nene de munca pana imi sar ochii din cap! Ce am inteles eu din ce se intampla azi in online-ul romanesc. Pai in primul rand Google a decis sa aduca site-urile in engleza peste alea in romana. Pam, pam!

Trafic 100.000 pe luna, o fi putin, o fi mult?

Asa cum ziceam, eu aduc la mine pe un site – cel principal, desigur – 100.000 de vizitatori unici pe luna. Pentru inceput este OK, dar cu siguranta daca vreau sa fac ceva serios, mai trebuie lucrat, pe ici pe colo, prin partile esentiale. Mai mult ma ingrijoreaza cele 10 domenii neproductive, gen Iasul.Info – da domeniul parca este ok pentru informatii din Iasi, dar ar trebui sa vina si banii!

Pai cum sa vina banii daca nu scrii pe site? Asta este o alta treaba, dai 25 de euro pe an pe domeniu, hostingul sa zic asa e un share la mine – adica am conturi de reseller, dar imi vand doar mie. Pai de ce dai banii astia? In speranta ca o sa vina ziua cand o sa scrii pe ele si o sa le vnzi cu 10.000 de euro bucata? DA, ar fi ceva, 10 bucati ar aduce 100.000 de euro si evident o casa la munte! Pe bune? Sa merg la medic sa ma controlez? Ca vad ca deja vizez cu ochii deschisi.

Site - trafic - venituri

Trafic 100.000 pe luna, o fi putin, o fi mult?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.