Tratamente cu oua de prepelita

Am primit atat de multe intrebari legate de oua de prepelita incat am decis ca e momentul sa raspundem solicitarilor legate de tratamentele ce se pot face cu astfel de oua. Faptul ca poti scapa d emulte afectiunui cu un simplu tratament cu oua de prepelita este deja cunoascut, nu o sa insistam asupra acestui aspect. Vom trata aici problema diferitelor cure cu oua de prepelita.

Cura cu oua de prepelita

Daca doriti sa aveti rezultate pozitive in urma unui tratament cu oua de prepelita va trebui sa tineti o cura de 60, 120 sau 240 de oua. Aceste tratamente se pot face atat de catre copii cat si de maturi.Pentru a avea rezultatele scontate aceste oua de prepelita se consuma crude. Nu este nevoie sa le amestecati cu sare, zahar sau miere. Totusi daca nu puteti consuma crude, atunci puteti folosi putina miere, pentru a scapa de senzatia de greata.

Mod de administrare oua de prepelita

O cura cu oua de prepelita presupune sa consumati un numar diferit de oua in fiecare zi, pentru o perioada de timp. Noi va propunem sa consumati cate trei oua pe zi, apoi sa urcati la patru, apoi la cinci oua, si incheiati in mod descrescator, pana ajungeti la doua oua de prepelita pe zi. Calculul e simplu, in functie de cura aleasa, 60 => 240 de oua.

Faceti pauza dupa un tratament sau o cuta cu oaua de prepelita cel putin trei luni.

Oua de prepelita

Oua de prepelita

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.