Unde mananci ieftin in Dubai

In articolul precedent v-am spus despre experienta mea in Dubai, de unde poate unii au inteles ca aici totul este exagerat de scump, insa sunt si locuri unde un meniu poate costa in echivalentul a 15 – 20 lei romanesti. Poti degusta acelasi kebap [ kebab sau chebap ] ca in Mall, dar la un pret de 10 ori mai mic. Un astfel de loc este Mumbai Haji Ali, unde am mancat cea mai buna shawarma si o delicoasa inghetata, care a costat 9 DHs. Nu e chiar rau, nu-i asa? Ieftin si bun cum ar spune romanii nostri, iar daca nu vrei carne de porc, chiar gasesti astfel de locuri in Dubai.

Unde poti sa mananci ieftin in Dubai

Vrei sa mananci ieftin in Dubai? Ce ai zice de o gaina la grill cu 15 dirhami [ o jumate, una intreaga 25! ]. Aveti meniul mai jos in poza ca sa puteti vedea preturile si oferta. Asadar nu e totul scump in Dubai, gasesti si ceva ieftin pentru buzunare mai delicate, ca ale mele, de exemplu. Iar daca vrei sa faci mai multa economie, poti sa iei cateva chestii mai ieftine de la supermarket. De exemplu o paine costa 5 AED, rosiile – cam fara gust, le gasesti la 6 – 8 AED [ dirhami, aproape 1,2 RON ], ardeii la pret dublu fata de rosii [ sau triplu chiar! ].

Unde mai poti manca ieftin in Dubai? Pai in orasul vechi sunt cateva locatii, despre care o sa vorbesc cu alta ocazie, cand voi povesti aventura mea acolo. Oricum nu poti sa zici ca ai vizitat Dubaiul daca nu ai mers macar odatra cu metroul [ cea mai scumpa calatorie este 7 AED si cea mai ieftina 3 AED ], iar daca vrei ceva nu tare sofisticat mai poti manca ieftin in mall-uri la raioanele KFC, McDonald’s si Burger King.

Unde e foarte scump sa mananci sau sa te distrezi in Dubai? Pai la Mall of the Emirates, mai ales daca vrei sa te dai 2 ore cu schiurile, sau ma rog cu saniuta pentru cei neexperimentati. Adica 2 persoane ar da pentru doua ore cam 100 de euro, nu e chiar pentru orice buzunar, nu-i asa? Mai exact cele doua Mall-uri sunt pentru cei cu buzunare adanci, Emirates si Dubai Mall – eu le-am vizitat si s-a dus salariul meu romanesc pe o luna in doar doua zile! Adica distractii, acvariu, parapanta si alte jocuri de copii, plus o masa pe zi, cam asta a fost in prima saptamana de vacanta.

Ieftin in Dubai

Unde poți sa mănânci ieftin în Dubai

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.