Unde s-a nascut Jimmy Hex

Jimmy Hex, pe numele sau real Mihai Dimulescu, prietenul frumoasei Iulia Gabauceanu, cunoscuta de voi sub numele de Vasilica, s-a nascut in satul Ciocanai din comuna Mosoaia din judetul Arges, la cativa kilometri de Pitesti. Satul are doar 669 de locuitori, comuna are 5.693, deci va dati seama ca il stiau toti pe Jimmy in satul ala. Ma si mir ca strangeau bani la colindat, dar asta e o alta poveste. Asadar am mai spulberat o necunoascuta, legata de data asta de locul unde a trait si copilarit Jimmy Hex. Stii la ce ma gandesc eu? Ca poate trece pe aici si fac cateva articole gen interviu cu el.

Unde s-a nascut Jimmy Hex

Cand am decis sa scriu acest articol eram sigur ca umplu repede spatiul asta gol, acum imi dau seama ca am cam gresit la evaluare. Casa de mai jos nu este a lui Jimmy, este pur si simplu o poza din satul Ciocanai de pe Google Maps. Teoretic in acelasi sat l-am localizat si pe Gixi, prietenul lui Mihai. Trebuie sa sap cumva sa aflu si despre el mai multe. Cred ca de aia esti aici pe blog, nu-i asa? Pentru ca vrei sa afli cat mai multe secrete ale lui Jimmy.

Pana acum ai aflat unde s-a nascut Jimmy, care este numele sau real si cum o cheama pe Vasilica. Ce mai vrei sa stii? Scrie-mi un comentariu si eu promit sa ma interesez pentru tine, poate chiar o sa-l intreb pe Jimmy, pana la urma poate e cea mai lejera solutie decat sa fac eu pe detectivul pe internet. Uite asa parca vad o colaborare in folosul tuturor, ca pan ala urma oameni suntem cu totii, nu-i asa? Pe curand prieteni!

Ciocanai Arges

Unde s-a născut Jimmy Hex

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.