Vijai si Jimmy

Daca nu l-ai urmarit pe Jimmy Hex pe YouTube nu ai de unde sa stii nici macar putin despre cine este Vijai cu adevarat. Asta este pe scurt, colegul de liceu a lui Jimmy, ala de s-a inscris si el la facultate in Bucuresti. Si DA, ai sa te miri, dar a intrat si el, doar ca nu pentru mult timp. Interesant mi se pare ca Facultatea de Constructii este 4 ani si inca doi la master. Adica faci ceva carte, nu e chiar pentru oricine. Intri usor si iesi mai greu pe poarta cu diploma de inginer in mana.

Vijai si Jimmy

In copilarie Jimmy Hex era prieten cu Palarie si Gixi, evident primul fiind fratele sau si al doilea un vecin din sat, cu care mergeau mereu cu vaca sau faceau tot felul de nazbatii. Le stii daca ai urmarit canalul sau de YouTube. Doar ca Jimmy a mai crescut, s-a mutat la Pitesti la liceu unde l-a intalnit pe Vijai. Alta viata, alte aventuri pentru baiatul de la tara, ajuns acum daca nu milionar, macar instarit.

Pauza! A venit SSD-ul meu, am dat sa copii de pe un flash cam 100 de GB si mai am o ora [ rectificare – 12 minute! ]! Nu cred, pentru ca in 10 – 15 minute, cat am scris eu vrajeala de mai sus, s-a copiat 50%. Dar ca timp estimat pana la finish, arata peste o ora!

Gata pauza, revenim la Vijai si Jimmy, cei doi colegi de liceu si o parte din facultate. Vijai asta era cam betivan, asta nu prea stiu ce inseamna daca luam in calcul cum le tragea prin metoda prostului, eroul nostru. Sincer a fiu nu stiu cat la suta din povestile lui sunt adevarate – adica daca era chiar asa blana la scoala, nici daca Vijai mergea pe metoda cu japoneza – desi aici daca ma gandesc la colegul meu oltean, zis si Fugisi: cred ca se poate si asa.

Vijai si Jimmy

Vijai si Jimmy sau secretele lui Jimmy Hex

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.