Viorica Dancila si Internetul

Am ajuns sa o vad si pe asta, pe rolul un proces cu Viorica Dancila si RoTLD, in dosarul CURTEA DE JUSTIȚIE: 26067/3/2019, unde premierul incearca sa-si recupereze domeniul vioricadancila.ro, luat se pare de un oportunist cu scopul neclar: sa-l revanda Voricai, sa-l foloseasca ca site de satira? Practic nu ai voie sa iei domenii daca nu au legatura cu munca ta, numele tau, etc. Sau poate ca nu-i asa, poate ai voie sa iei un domeniu si sa-l folosesti ca sa informezi lumea, cine stie? Cert este ca cei de la CURTEA DE JUSTIȚIE vor da un verdict pe 9 octombrie 2019.

Viorica Dancila: CURTEA DE JUSTIȚIE: 26067/3/2019

Stau si ma intreb, daca mai exista cineva in Romania cu numele de Viorica Dancila, sau daca cineva va lua domeniile cu diacritice, 3 la numar [ 2 cu 1 ă si unul cu 2 ă ], alea o sa le vrea tot premierul? Ciudat este ca doamna Viorica Dancila a renuntat la domniu prin 2014 – cel putin asa se vehiculeaza pe internet – sursa web.archive.org. nu meaparat si 100% corecta.

Site-ul vioricadancila.ro se pare ca a fost creat pe vremea cand doamna din Roșiorii de Vede era europarlamentar, prima aparitie a site-ului gasita pe arhiva fiind din 2012. Prima data despre asta a scris Zoso care se certa cu Clotilde Armand despre importanta stirii si cine a fost primul cu ea pe net. Asa de tare s-a aprins Zoso ca era sa-i plezneasca o vena la cap, dar asta e o alta poveste.

Mie mi se pare mai ciudat ca in dosarul CURTEA DE JUSTIȚIE: 26067/3/2019 apar doi reclamanti, Viorica Dancila si PSD, reprezentat dot de premier. Or vrea daune morale si au zis ca e mai bine sa fie doi pe felie? La fel de ciudat este termenul pentru o ordonanta presedintiala, o luna de la data depunerii: 02.09.2019, din cate stiu eu ordonantele se judeca cu celeritate. Cine e interesat de dosar il gaseste aici!

CURTEA DE JUSTIȚIE: 26067/3/2019

Viorica Dancila: CURTEA DE JUSTIȚIE: 26067/3/2019

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.