Visul unei nopti de iarna – 1000 de articole

Am visat sa ajung anul asta pana pe 31 decembrie la 1000 de articole pe site, evident ca nu se va intampla asta, dar am sanse ca pana in martie sa rezolv problema, am 783, deci mai trebuie 217 articole! Mama ce multe sunt! Asi sau a-si [ evident ca vom scrie corect as ] mai vrea sa rezolv cumva si cu pozitionarea site-ului in cautari, dar cu sigurata nu pot face asta folosindu-ma doar de articolele scrise pe site. Nu stiu de ce eu incerc una si imi iese cu totul altceva, cu siguranta gresc undeva.

Daca ma plimb aiurea in tramvai [ mult ma intreaba cum se scrie corect, cu m sau cu n de ma intreb si eu la randul meu daca ai facut sa nu gramatica la scoala], evident ca nu apuc sa scriu cele 1000 de articole la care tanjesc de atata timp.  O sa ma ajute la ceva aceste articole, sau efectiv scriu de pomana?

Momentan sa zic asa stau binisor, site-ul e4Ro are in jur de 1000 de vizite pe saptamana din cautari de genul celor explicate mai sus, nu e chiar rau, dar cu siguranta ca nici buine nu e. Cu venituri de 10 euro pe luna nu ajungi departe, dar nici nu stai pe loc. Doar ca raportul dintre veniturile din blogging si munca depusa nu prea sunt in corelatie directa – mai exact mult efort pentru putine rezultate.

Teoretic am cam prins cateva greseli garamticale uzuale si ma gasesc pe prima pozitie la cautarile importante, dar prea putin as zice eu, pentru un portal de blogging. Oare o sa se gaseasca cineva dispus sa ia site-ul si sa-l dezvolte? Zic si eu, ca pana la urm anu cer prea mult pe el, 700 de euro! Asta pana nu ating limita de 1000 de articole, pe urma ridic pretul cu inca 300 de euro!

Influencer

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.