VKworld S8 versus alte telefoane mobile

Pretul unui smartphone VKworld S8 poate diferi in functie de magazinul de unde-l iei, am vazut ca poti sa-l cumperi sub 150 de dolari [ Atentie! nu EURO ], deci ai avea un fel de Samsung Galaxy S8 putin mai slab, dar atat de putin incat sincer sa fiu, as opta oricand pentru un VKworld S8. Probabil ca asta voi face cand unul din cele doua telefoane, un S6 si un S7 vor ceda – deja la ultimul a inceput sa se dezlipeasca spatele – cine l-a pus pe baiat sa-i puna spate antiderapant?

VKworld S8 versus alte telefoane mobile

La cat cosyta un telefon original Samsung garantez ca merita sa iei o copie chinezeasca. Unde ar putea apare difrentele? La fiabilitate, dar cum componentele nu sunt chinezesti, m-as mir asa fie diferente majore. Oricum am inteles ca multe sanse sa tii ceva din domeniul IT&C mai mult de 3 sau maxim 4 ani nu sunt, asa ca sincer sa fiu optez pentru chinezarii – ca oricum majoritatea se fac tot la ei.

Ar mai fi ceva daca visezi la un smartphone VKworld S8, sa ai rabdare pana ajunge in Romania – George Buhnici asteapta si patru luni – aici mai intervine si vama romaneasca. Oricum iti sugerez sa iei o cartela de la Telekom cu net nelimitat, iar dac avrei si in roaming – pana iese legea care-i obliga sa nu mai faca diferente, mergi pe cea de 12 euro + TVA, evident. Evident ziceam ca este faptul ca dau mereu pretul fata TVA, ca sa para mai ieftin si sa urle George cand le ia de pe la chioscuri, cu 10% mai scumpe – a dat 90 de lei pe o cartela de 12 lei! Oricat ar fi TVA-ul ala, cum sa-i zici omului ca a dat 20 in loc de 12? Daca nu vrei roaming, e suficient o cartela de 5 euro!

VKworld S8

VKworld S8 versus alte telefoane mobile

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.